ERZURUM / NARMAN - Şekerli Ortaokulu

04427512065
ŞEKERLİ MAH. 7. SK. ŞEKERLI ILKOKULU BLOK NO: 1 NARMAN / ERZURUM
Vizyon
Şekerli Ortaokulu´nu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmektir.
Başarılar
1-YUSUF EKİNCİ - ERZURUM ANADOLU LİSESİ 2-NURSENA KÜÇÜK - OLTU FEN LİSESİ 3-ELANUR AKBULUT - BAYBURT MERKEZ FEN LİSESİ
08:30- 15:00
Ulaşım