ERZURUM / NARMAN - Şekerli Ortaokulu

Mrt

Kıymetli velilerimizi evlerinde ziyaret ederek öğrencileri hakkında bilgilendirme yaptık.

Ock

Etkinlik kapsamında bir hayli eğlenen öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdiler. İlkokul öğrencilerimizin de katıldığı etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Hitabet etkinliği kapsamında çeşitli konularda konuşma hazırlayıp sunan öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Ortaokul genelinde tüm öğrencilerimizin katılımı ile kız öğrencilerimiz ve erkek öğrencilerimiz kendi aralarında kura çekerek hediyeleşme etkinliğine katıldılar. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Ocak ayı çalışmasını tamamladık.

Ara

Okulumuz genelinde tüm sınıflara yönelik deneme sınavlarımız devam etmektedir. Ayrıca dönem başı itibariyle 8. sınıfımıza toplamda 7. denememizi gerçekleştirmiş olduk.

Kas

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Tuna BATUHAN ve Şehircilik Kulübü üyeleri ''Sürdürülebilir Şehirler ve Toplum'' konulu bilimsel söyleşi gerçekleştirdiler. Ardından söyleşi kapsamında tüm öğrencilerimizle keyifli bir oyun oynadılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuz Matematik Öğretmeni Hasan ÇAĞLAR tarafından hazırlanan program dahilinde kutlandı. Bu vesileyle tüm Türk Milletinin bu kutlu bayramını kutlar, şehit ve gazilerimizi minnetle yad ederiz.

Ekm

Okulumuz 8. sınıfına yönelik LGS denemelerimiz devam etmektedir.

May

LGS öncesi okulumuz öğretmenleri ile genel bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Tüm branş öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda  sene boyunca gerçekleştirilen LGS faaliyetleri değerlendirildi. Ayrıca sınava az bir zaman kaldığından bu süreçte daha farklı neler yapılabileceği tartışıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çeşitli oyun, gösteri ve yarışmalarla kutlandı.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Kadriye KUZU ve İngilizce Öğretmenimiz Gamze YILDIZ'ın katkılarıyla 6. sınıf öğrencilerimiz arasında kelime oyunu konulu yarışma düzenledik. Finalde yarışan Salih PALİ arkadaşlarını geçerek yarışmamızın birincisi olmuştur. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Kadriye KUZU tarafından 5. ve 6. sınıflarımız arasında bilgi yarışması düzenlendi. Öğrencilerimiz arasında büyük bir rekabet ve heyecana neden olan yarışmada 5/A sınıfımız bir farkla 6/A sınıfını mağlup etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve etkinliği düzenleyen öğretmenimizi tebrik ederiz.